Skip to Content

Behöver du hjälp att må bättre?

Från och med 1 september får du som försäkringskund tillgång till professionellt psykologiskt stöd via Ahum eller sjukvårdsrådgivning via Medhelp. Ditt låneskydd täcker kostnaderna.

logo BNP PARIBAS CARDIF
Box 24110
400 22 Göteborg
Tel: 031-707 98 70 (växel)
Email: info@bnpparibascardif.se

Vem kan nyttja tjänsterna?

Tjänsterna erbjuds dig som tecknat ett låneskydd hos oss via [Partner].

Psykologiskt stöd

Under testperioden får du tillgång till digitala iKBT-behandlingar inom områden som ångest, depression och sömn. Utöver det kan du chatta med en utvald psykolog för daglig rådgivning, och vid behov erbjuds även samtalsterapi via video. Tjänsten tillhandahålls av Ahum som är en digital psykologtjänst med över 400 legitimerade psykologer runt om i Sverige.


 

Sjukvårdsrådgivning

Medhelp hjälper dig med sjukvårdsrådgivning rörande din fysiska hälsa. Deras legitimerade sjuksköterskor svarar på dina frågor i telefon, och hjälper dig med den vård och behandling som du behöver. Du kan få råd kring alla typer av sjukbesvär, så som XXXX. Ring XX-XX XX XX för att komma till sjukvårdsrådgivningen.

___________________________________________________________________

Tjänsterna erbjuds dig som är kund hos [partner] under en testperiod på tre månader. Efter den kostnadsfria perioden kommer tjänsterna att utvärderas för att se om de varit till hjälp för våra kunder.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@bnpparibascardif.com eller 020-52 52 56.