Skip to Content

Karriär

Som arbetsgivare söker vi engagerade medarbetare som sätter kunden i fokus. Nyfikenhet, kreativitet och öppenhet inför nya idéer är också viktigt för oss.

Lediga tjänster

BNP Paribas Cardif söker ständigt nya talanger till vår nordiska verksamhet i Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsmiljö där vi värdesätter nyfikenhet, kreativitet och öppenhet inför nya idéer. Vi söker engagerade medarbetare som har kunden i fokus – är det du?


Just nu kan du söka följande tjänster:

Du kan söka de flesta av våra tjänster i vår jobbportal. I en del fall samarbetar med externa rekryteringsbyrårer. Om vi inte har en tjänst ute just nu som passar dig, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter vid rekrytering.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

BNP Paribas Cardif – the insurer for a changing world

BNP Paribas Cardif är ett globalt försäkringsbolag som försäkrar över 100 miljoner människor runt om i världen. Vi är experter på låne-och betalskyddsförsäkringar och har varit verksamma i Norden sedan 2000.

Vi är cirka 120 anställda på huvudkontoret i Göteborg och försäljningskontoren i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. BNP Paribas Cardif Nordic är en integrerad del av en internationell finanskoncern men också ett lokalt växande företag med stark entreprenörsanda. Vi har korta beslutsvägar och närhet mellan olika avdelningar och funktioner.

Våra medarbetare representerar en lång rad olika bakgrunder och kompetenser så som matematiker, sjuksköterskor, beteendevetare, ekonomer, jurister, statistiker, marknadsanalytiker och IT-tekniker.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår växande verksamhet.