Om oss

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsgrenen av den internationella bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster.

BNP Paribas Cardif - The insurer for a changing world

BNP Paribas Cardif är ett globalt försäkringsbolag som är världsledande inom låneskydd. Vi är experter på att upptäcka och analysera trender som påverkar våra kunders liv.

I en snabbt föränderlig värld där nya konsumtionsvanor, demografiska trender och digitala beteenden hela tiden växer fram, presenterar vi nya tjänster och lösningar anpassade efter nya förutsättningar. Vi är - The insurer for a changing world.
 

Vi gör försäkringar tillgängligare
Försäkringar kan vara svåra att förstå och innehålla många detaljer. Så vill vi inte ha det. Du som kund ska förstå vad din försäkring innehåller, vad som krävs för att få ersättning och hur du enkelt kan göra en skadeanmälan. Därför undviker vi ett krångligt språk och gör det enklare för dig att anmäla en skada digitalt.


Vi skapar trygghet
Vårt viktigaste uppdrag är att erbjuda trygghet genom våra försäkringar, så att våra kunder vågar förverkliga sina drömmar. När du köper en ny bil, ett nytt boende eller vill renovera ditt hem kan våra låne- och betalskydd ge trygghet till dig och din familj. Våra försäkringar förmedlas genom våra samarbetspartners. Ta kontakt med din bank eller långivare om du är intresserad av ett låneskydd hos oss.

BNP Paribas Cardif Globalt

  • Cirka 10 000 anställda
  • Cirka 100 miljoner försäkringstagare
  • Cirka 500 samarbetspartner
  • Verksamhet i 35 länder