Om oss

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsgrenen av den internationella bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster.

BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif är ett globalt bolag specialiserat inom personförsäkringar.

100 miljoner människor runt om i världen har en sak gemensamt: de är försäkrade av BNP Paribas Cardif. År 1973 grundades BNP Paribas Cardif, försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas. BNP Paribas Cardif är idag en global specialist inom personförsäkringar och har dotterbolag i 33 länder runtom i Europa, Asien och Latinamerika.

Försäkringar via samarbetspartners

BNP Paribas Cardifs affärsmodell är baserad på samarbete med partners, däribland ledande banker och finansbolag, detaljhandelskedjor och telekomoperatörer. Genom detta samarbete tas skräddarsydda försäkringslösningar fram för att tillgodose både samarbetspartnerns och dess slutkunders försäkringsbehov.

Specialister på låne- och betalskydd

BNP Paribas Cardif är specialister på låne- och betalskydd och jobbar ständigt med att förutspå trender i omvärlden för möta framtida försäkringsbehov. Koncernen har omkring 8000 anställda och 100 miljoner försäkringstagare.

BNP Paribas Cardif Globalt

  • Cirka 10 000 anställda
  • Cirka 100 miljoner försäkringstagare
  • Cirka 500 samarbetspartner
  • Verksamhet i 35 länder