Karriär

Söker du en trygg arbetsgivare med engagerade medarbetare som har kunden i fokus? Då är vi något för dig.

Det här erbjuder vi våra anställda

Tänk dig en organisation, tillräcklig liten för att utvecklas men tillräckligt stor för att hantera förändringar. Det är BNP Paribas Cardif Norden.

Hos oss kliver du in i en spännande expansiv fas i ett internationellt företag med en mångkulturell miljö. Våra professionell beteenden är en ledstjärna i vårt sätt att arbeta, vi är - engagerade, ansvarstagande, experter och innovativa. Här får du möjlighet att påverka med din erfarenhet och expertis och såklart arbeta med härliga kollegor.

Med ca 130 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark, utvecklar och tillhandahåller vi personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker och finansbolag. Affärsutveckling genomsyrar allt vi gör och vi uppmuntrar ständigt till innovativt tänkande. Låter det bra? Då hoppas vi att du söker till oss.

 

Som anställd får du
 


Karriärsutveckling
På BNP Paribas Cardif förespråkar vi rörlighet inom organisationen. Här finns det möjlighet att söka nya erfarenheter såväl globalt som lokalt i Norden.


Utbildning
Som medarbetare är du själv med och påverkar din kompetensutveckling och du lägger tillsammans med din ledare upp en personlig utvecklingsplan.


En sund företagskultur
För oss är det viktigt att du som medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder bland annat träning på betald arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån – hos oss trivs man!

 

Dessutom erbjuder vi våra anställda en förmånlig pensionsplan, friskvårdsbidrag, flytande arbetsfria dagar, sociala aktiviteter och tillställningar samt tillgång till Benifys förmånsportal.