Partner

Världen förändras ständigt och tillsammans med våra partners tar vi fram anpassade försäkringsprodukter.

Vi hjälper er med låneskydd till kunderna

Vi är störst på låneskydd i Norden. Låt oss ta hand om era kunder när de behöver det som mest. Erbjud låneskydd genom oss.


Vårt löfte till våra partners:

  • Vi tar fram skräddarsydda lösningar till er
  • Genom oss kan ni erbjuda trygghet till kunderna när de tar ett lån eller en kredit
  • Vi har verktyg som möjliggör en helt digital kundresa
  • Våra traineers och digitala utbildningsplattform stöttar er med den kunskap ni behöver
     

Ett hållbart partnerskap

BNP Paribas Cardif är ett techdrivet bolag med mångårig erfarenhet inom bancassurance. Vi har ett nära samarbete med våra partners och arbetar med ett flexibelt förhållningssätt för att kunna hitta lösningar på gemensamma affärsutmaningar. Vi arbetar proaktivt med att utveckla nya produkter och tjänster genom att bevaka trender och förändringar på marknaden. Som partner kommer vi självklart att dela vår trendspaning med er.
 

Vi förstår era kunders behov

Vi vet hur avgörande ett låneskydd kan vara när en kund bli arbetslös eller sjuk. Därför vet vi också att ett bra låneskydd stärker ert erbjudande när kunden vill ta ett lån eller en kredit. I förlängningen ökar det kundnöjdheten och skapar lojalitet hos kunderna. Att välja försäkring är inte nödvändigtvis kopplat till riskuppfattning, utan snarare till den vision varje person har av sin framtid. Av den anledningen kartlägger vi kundernas behov och försöker i detalj förstå varför och hur man väljer att köpa en försäkringsprodukt. Vi använder dessa kundinsikter för att segementera kundgrupper och identifiera riktade lösningar och budskap. Tillsammans kan vi matcha dessa insikter mot er kundbas.
 

Kundnöjdhet är nyckeln

Vi sätter kunderna i fokus genom hela kundresan: från hur vi utvecklar produkterna, till processen för försäkringsansökan och hantering av skadeärenden. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och mäter kundnöjdheten längs med hela resan.
 

Vill ni veta mer om hur vi kan stötta er?

Ta kontakt med oss på 031-707 98 70 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Kontakta oss

Vi vill gärna träffa er organisation för att se hur vi kan ta fram den bästa lösningen för just er verksamhet.

Ring oss så berättar vi mer.

Tel:031-707 98 70